Videre til A-sluttspill i Norway Cup

Våre unge helter med årgangen 2003/04 klarte å ta seg videre til A-sluttspillet i Norway Cup. Turneringen startet imidlertid med et tungt 1-7 tap mot Balestrand IL.

I kamp nr 2 mot Torpa IL var det klart for oppreisning, og guttene hamret ballen inn hele 12 ganger. Dette er 7-er fotball og da kan det gjerne bli mange mål for det sterkeste laget.

Foto: Rune Haugseth, Finnmark fotballkrets

Det lå an til spenning i siste kamp gruppespillet mot Grei FK, som måtte vinnes for å komme videre i det gjeveste sluttspillet. Med resultatet 3-1 var Norild videre.

Nå venter Rosendal TL i 16. dels finalen. Moro er det også å se at Tana BK er direkte kvalifisert til 8. dels finalen, og dermed kan det bli lokaloppgjør. Vi kan ikke annet enn å krysse fingrene for det, og ønske guttene og resten av reisefølget lykke til!

PS. Kampen går direkte på iFinnmark onsdag 31.7 klokken 13:15. (tilgang for de med abonnement på en Amedia avis f.eks Finnmarken) Lenke til kampen: https://www.direktesport.no/event/3ARVH5iJUke33vZAIOvT6P?publication=www.ifinnmark.no

Her kan du se oversikten over kampene til Norild i Norway Cup: https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/team/22352009/matches

Publisert

Stikkord: