Skjermdum fra iFinnmark.no

4. divisjon – tap i serieåpningen

Bortekampen mot Porsanger IL ble ikke den sesongåpningen vi ønsket oss. Porsanger sjokkåpnet med scoring etter ett minutt, og deretter gikk alt hjemmelagets vei. Etter fire baklengs i første omgang, ble andre omgang en viktig psykologisk test om våre gutter kunne klare å heve seg. I rent banespill klarte Norild å heve seg, og hadde stor dominans i ballbesittelse. Porsanger kom på et par besøk, og disse ble farlige – uten at det ble ytterligere scoringer for hjemmelaget.

Porsanger konsentrerte seg om å forsvare seg gjennom hele andre omgang. Det må sies å være en grei taktikk, da Norild, til tross for noen brukbare sjanser, ikke klarte å true Porsanger sin ledelse. På overtid kom imidlertid en redusering etter et pent gjennomspill som Adrian Harkjerr Johnsen pent trillet forbi keeper. Iskaldt gjort av 17-åringen, som scoret sitt 8. mål i 4. divisjon. Det hele endte 4-1 til slutt.

Nå er det bare å se frem til neste kamp, og første hjemmekamp for sesongen. Vi håper mange stiller opp på stadion og støtter laget!

13.05.2023  lørdag  14.00  Norild  Sørøy Glimt  Vadsø stadion kunstgress

Kamphendelser

Første omgang:

1′ (1 – 0), Spillemål Porsanger av Jonas Mathisen
13′ (2 – 0), Spillemål Porsanger av Adrian Oddvar Bakkevold Olsen
25′ Advarsel til Ken Magne Knudsen Lamøy, Norild
25′ (3 – 0), Straffemål Porsanger av Adrian Rolstad Johnsen
29′ Advarsel til Adrian Oddvar Bakkevold Olsen, Porsanger
40′ (4 – 0), Spillemål Porsanger av Adrian Rolstad Johnsen

Andre omgang:

54′ Advarsel til Adrian Rolstad Johnsen, Porsanger
70′ Advarsel til Elias Mægelæ Henninen, Norild
76′ Advarsel til Preben Aslaksen, Norild
90′ (4 – 1), Spillemål Norild av Lauritz Theo Laiti Harila