Storseier mot Frigg

Herrelaget tok en velfortjent 6-2 seier i Norsk Tippingligaen mot Frigg. Norild gikk ut i 100 og sjokkåpnet kampen, ved halvtimen spilt sto det 3-0. At Frigg fikk to mål i andre omgang, var ikke trener Johan Rollstad særlig fornøyd med: «vi må lære oss å holde konsentrasjonen i slike situasjoner, og ikke slippe motstanderen inn i kampen».

Noen poenger i helgens kamp:

Milos Vucenovic. Slutter ikke å imponere med sin skuddfot og målteft. Er livsfarlig hvis han får mulighet til å avlutte fra distanse, og er ofte på rett plass til rett tid innenfor straffefeltet.

Uros Vucenovic. Er tilbake i startoppstillingen igjen, og er arkitekt bak minst 4 av Norilds mål. Er solid på midtbanen, tør å holde på ballen og slår glitrende pasninger.

Tom Kristian Stavseth. Setter frispark. Igjen. Scorer i tredje kamp på rad, etter å ha scoret mot gode lag som Vålerenga 2 og Tromsø IL. Er i tillegg solid i spillet og viser høy spilleforståelse både offensivt og defensivt.

Sasa Prokovic. Sprinter i press, og stresser Frigg kontinuerlig. Når resten av laget følger etter ble det vanskelig for Frigg, som trillet ballen litt for sakte når de først hadde besittelse. Scoret også et flott mål på løp i bakrom, avslutter fra skrå vinkel, noe som ikke så lett ut!

Hele laget. En meget god laginnsats, der pasninger, press og bevegelser satt. Spillerne stolte på egne ferdigheter, og viste publikum at de kan være å regne med å årets 3. divisjon.

Se høydepunkter her:


Se målene på Instagram her:

https://www.instagram.com/ilnorild_official/p/BxE_iXJHBrz/

iFinnmark rapporterte dette fra kampen: «Knuste søringene: – Jeg tror rett og slett de fikk litt sjokk!» (krever iFi pluss)

https://www.ifinnmark.no/vadso/ost-finnmark/fotball/knuste-soringene-jeg-tror-rett-og-slett-de-fikk-litt-sjokk/s/5-81-976268?access=granted

Publisert

Stikkord: