Martin Skorstad - matchvinner!

Seier i jevn kamp mot Follo

Østlandets blad melder om bittert tap for Follo, og det kan vi forstå. Når det gjenstod 4 minutter var stillingen 0-0. Dette var en jevn kamp, med store sjanser til begge lag. Dagens sjakktrekk var da Norilds trener Johan Rollstad satte inn Martin Skorstad i slutten av kampen. Det skulle vise seg å være smart, for det er ikke første gang Martin blir matchvinner. En god corner fra Håkon Børresen ble kontant satt i mål med hodet. Håkon ordnet forøvrig corneren selv eller å ha forsøkt å passere Follobacken på venstre kant.

Martin Skorstad – matchvinner!

Etter å ha sett kampen på nytt kan vi konstatere at Norild hadde nok sjanser til å vinne kampen med både 2 og 3 mål, og Follo hadde 1 stor sjanse som Håvard Rudå Tidemandsen i Norildmålet stanset med en god beinparade. Follo fikk også en stor sjanse i andre omgang ved innbytter Matar Sarr, men også her var Tidemandsen på plass. Ellers var det noen få halvsjanser og farlige angrep som ikke ble mer av.

I Østlandets blad blir Norildspillerne beskrevet av Follotrener
Christian Qvist Jacobsen som fysisk sterke, men ikke så flinke å jobbe hjemover. At Norild sine spillere var tøffe og agressive er tydelig i kamprapporten, hvor Norild fikk 5 gule kort, og Follo ingen. Men det var aldri snakk om ufint spill. Vi forventer vel at spillerne skal ha god tenning i kamp, og det betyr at jevne dueller gjerne kan resultere i reaksjoner fra dommeren.

At Qvist Jacobsen mener Norildspillerne ikke jobbet så godt hjemover kan vel være mer en uttalelse i frustrasjon over tapet, enn en realitet. Johan Rollstads 3-5-2 formasjon med løpssterke vingbacker har vist seg som en god og fleksibel oppskrift både mot Frigg og Follo. Det er bare å se opptaket i reprise, så ser man det!

En herlig seier av vårt herrelag, som med dette har 7 poeng etter 4 kamper. Det betyr 6. plass på tabellen i Norsk Tippingligaen avdeling 2!