Ole Magnus Persen

Ole Magnus ny hovedtrener for herrelaget

Mannen som skal lose guttene igjennom 2020 sesongen er 55 år unge Ole Magnus Persen. Ole er samboer og har tre voksne barn. En av disse, fjorårets kaptein Joakim Persen, blir også i år en av de viktigste bidragsyterne på A-laget.

Ole har spillerbakgrunn i fra Nesseby IF (2 perioder) ILAR, Polarstjernen, Golnes og VBK, og også vært litt innom Norild sitt B-lag.

Ole Magnus Persen
Ole Magnus Persen

Han har den gamle B-trener utdanningen, og inngikk i et trenerteam med 1990 kullet i fra 1997 til 2006, til de gikk ut som guttespillere. Han trente Norild B i 2007 og var sist aktiv som trener hos oss i 2011 sesongen, da vi spilte i 3. divisjon Troms og Finnmark.

Ole mener at det å ha trent aldersbestemte lag er en veldig viktig erfaring å ha med seg, når han nå igjen skal gyve løs på våre seniorer.En trener må få erfaring akkurat på samme måte som en spiller, for å få utvikling.

Inntil videre så har vi ikke fått på plass et trenerteam rundt Ole, men sønnen Joakim er blant annet en av flere rutinerte spillere som har bidratt i oppkjøringen. Innen kort tid håper vi å få på plass hele teamet, slik at opplegget for både trener og spillergruppa blir så optimal som mulig.

Stor spillerstall

Til nå har rundt 25 spillere deltatt på treningene, mange unge, men også flere rutinerte. Ole syns at gruppa har kommet godt i gang med oppkjøringen, guttene er utrolig treningsvillige og virker å være godt motiverte.

Luka Baic og Simen Langhaug nærmest kamera

«Jeg blir en støttespiller og medhjelper, det er guttene som må gjøre den harde jobben selv. Og for ikke å glemme styret, sportslig utvalg og alle frivillige som deltar og gjør en viktig jobb ifm gjennomføring av sesongen, sammen skal vi dra lasset» melder den ivrige treneren.

Videre sier Ole at hans prioritet er å sørge for å skape et best mulig samhold i gruppen, der spillerne føler et fellesskap de kan føle seg trygge i for best mulig prestasjon av hver enkelt. Det gjelder å gjøre hverandre gode både på og utenfor banen, et ansvar alle må ta.

Branko Darmanovic og Sasa Prokovic

Vi har et ønske om har innøve et spillemønster og samhandling som spillerne forstår ift hva som kreves av hver enkelt både offensivt og defensivt. På den sportslige biten er vår ambisjon og mål å prestere best mulig i hver eneste kamp, så får vi telle opp til slutt hvor vi havner på tabellen.

Vi i klubben er stolte over å ha fått en dedikert og dyktig mann med på laget, og er trygge på at Ole er rett mann for våre 4. divisjon herrer.

Publisert

,

Stikkord: