Norildgutter til Norway Cup

I dag reiste guttelaget f. 2003/2004 til Oslo for å delta på ungdomsfotballens største begivenhet.

Reiseklare på Kirkenes lufthavn!

Første kamp er søndag 28. juli, så de vil få et par dager i Oslo. Her er programmet for de innledende kampene:

Søn 28/07       11:00   19 EKEBERG7            Balestrand IL
Man 29/07       10:00   09 VALLE HOVIN7   Torpa IL
Tir 30/07          09:00   05 ABILDSØ7             Frei FK
Tir 30/07          12:00   17 EKEBERG7            Eikelandsfjorden

Guttene har holdt sammen fra de var 6-7 år gammel og mange av de nåværende spillere har vært med hele veien. Denne sesongen blir den siste for laget. Laget er et breddelag, der man har fulgt klubbens filosofi om at det skal være ett tilbud for alle, og de som deltar bidrar ut fra sitt nivå.

Likevel er det enkeltspillere som er blitt rekruttert oppover i systemet og spiller seniorfotball for klubbens 5.divisjonslag. Disse spillerne trener også av og til med klubbens A-lag i allnorsk 3.divisjon. Laget spiller daglig 11er fotball i gutter17 serien i Finnmark og består hovedsakelig av 2003-04 spillere. Troppen består normalt av 14 spillere men ikke alle kunne bli med så derfor stiller laget i 7er.

Første gang til Norway Cup

Dette er første gang laget deltar i Norway Cup. Guttene har hatt dette som en gulrot i flere år bl.a som en motivasjon. De har likevel erfaringer fra større turneringer da de har deltatt flere år i Piteå Summer Games i Sverige. Sist sommer kom de helt til 16 dels finalen, men røk ut på straffespark. En fin opplevelse likevel for guttene da de tidligere år stort sett har røket ut tidlig.

Ligger godt an i serien

Sesongen så langt har vært varierende, men de ligger pr. nå på 2 plass i G17 serien i Finnmark. Trener Ken Magne Johansen vurderer at det er mulighet å kjempe om gull. Laget gjorde en god sesong i fjorårets G15 serie og var blant de beste i fylket på høstsesongen.

Alle i klubben ønsker lykke til!

Publisert

Stikkord: