Norild er nå også en eFOTBALL-klubb!

Dette er den nye store trenden som idrettslag satser på, og nå også Norild! Norges Fotballforbund har etablert et FIFA-landslag, flere og flere klubber signerer spillere og etablerer egne lag, og interessen både fra sponsorer og media er sterkt økende.

Norild har en egen facebook side som du finner her: https://www.facebook.com/Norild-e-Fotball-100322808545178/

Klubbmesterskap

Neste helg, lørdag 31. oktober – søndag 1. november (noe avhengig av antall deltakere), arrangeres Norilds aller første klubbmesterskap i FIFA 21!

Senere på høsten blir det kvalik til Norgesmesterskapet i FIFA – en mulighet til å representere Norild på det høyeste nivået i Norge når det kommer til FIFA, med sluttspill som foregår på selveste Ullevaal Stadion.

Påmelding

Påmeldingsfrist tirsdag 27. oktober kl 1600. For påmelding, send sms eller mail til Magnus Tjelle på 988 27 010 eller magnus.ht@hotmail.com

Turneringen vil bli avholdt på Norildhuset – Norilds klubbhus. Det er helt gratis å delta, og man trenger ikke å være medlem av Norild for å være med.

Ved spørsmål – ta kontakt med Magnus Henriksen Tjelle på 988 27 010

Hva er eFotball?

Kort sagt er eFotball konkurranserettet dataspilling innenfor organiserte rammer med E-sport-utøvere. 18 norske klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen deltar i eSerien, som ble startet i 2019 og organiseres av Norges Fotballforbund.

Esport er i dag den raskest voksende sporten i verden, og bare i Norge er det over 400 000 aktive utøvere.

Publisert

Stikkord: