Gaming og gambling blant ungdom – Idretten som inkluderingsarena

Vi inviterer foreldre og ungdom til et spennende møte på Kooperativet torsdag 14. februar kl 17.00. Se video-invitasjon her: https://www.facebook.com/events/387155678751377/

Tema 1: Gaming og gambling
Tema 2: Idretten som inkluderingsarena

Foredragsholdere Ørjan Hopen, Per Ivar Staberg og Ketil Johansen.

Det har vært mye snakk om dette med gaming i media det siste. Er dette bare farlig for ungdom, hva kan de positive sidene være?
Ørjan Hopen ble tidlig en gambler og dette gikk etterhvert utover hans fotballkarriere – som lenge var lysende. Hvordan henger ev gaming og gambling sammen? Kom og hør Ørjan Hopen sin historie.

Et annet tema for kvelden er idretten som arena for inkludering. Dette er et området som også ofte er belyst de siste årene. I Vadsø har inkludering i idretten stått på agendaen lenge. Kom å hør Per Ivar Staberg sine erfaringer på området. Kanskje kan vi få noen nye tips og ideer.

Kjetil Johansen, også kjent som «Mot Kjetil» har jobbet med ungdom i ulike sammenhenger en rekke år.
Alt i fra fengselsfugler, flyktninger, idrettsungdom, rekrutter, befal og elever. Fokus er å bidra til at den enkelte føler seg sett og verdifull uansett utgangspunkt. Kjetil er også pappa til en gamer. Kjetil sin sønn lever nå av å game.

Publisert

Stikkord: