Nederlaget - vinnere i 2017!

Førjulsfutsal 2018 – Sparebank 1 Nord-Norge Cup

Vi fortsetter suksessen med å arrangere Sparebank 1 Nord-Norge førjulsfutsal! Futsalfesten er lagt til 23. desember 2018 i Vadsøhallen, noe som betyr at du får trimmet deg i god samvittighet før julemiddagen!!

Vi planlegger å sette i gang kl 09.00 og holde på til ca kl 16.00. Det blir selvfølgelig åpen kafe med de sedvanlige forfriskninger og godsaker.

Påmelding

Vi setter ned påmeldingsavgiften til 800 kroner, som Vippses til #102182 for at påmeldingen skal være gyldig.

Har du og dine venner lyst å melde på lag? Det kan dere gjøre her: https://www.profixio.com/reg/sparebank1-nord-norge-cup-2018

Spilleregler:

*Kampene i puljespillet og finalerundene skal ha en varighet på 1×10 minutter, med unntak av finalekampen som skal ha en varighet på 2×10 minutter

*Kampene kan kun “stoppes” ved særskilte tilfeller, som f. eks ved en skade, rødt kort og andre situasjoner hvor det tar urimelig lang tid å sette i gang spillet. Det er KUN dommeren som signaliserer dette.

*Spillere kan byttes kontinuerlig, fra samme sted på sidelinjen. 
Overtredelse medfører gult kort.

*NB- Det spilles med innspark (ikke innkast). Det kan ikke scores mål direkte fra innspark, INNSPARKET STAL TAS PÅ LINJEN ELLER MAX 25CM BAK LINJEN, BALLEN SKAL LIGGE STILLE.

*Sklitaklinger er ikke tillatt, med unntak av målvakten i eget straffeområdet under forutsetning at vedkommende ikke spiller på en uforsiktig hensynsløs måte eller med unødvendig stor kraft. Skuldertaklinger er heller ikke tillatt.

*Ved frispark, straffespark, innspark, hjørnespark og avspark skal motspiller være minst fem meter fra ballen. Motspilleren er selv ansvarlig i å komme seg fem meter unna og brudd på regelen medfører gult kort

*Det spilles med akkumulerte frispark. Det vi si at ved det 3. direkte frisparket som lages vil motstanderlaget tildeles langstraffe fra 10 meters merket. Forsvarende lag kan ikke stille mur. For alle pågølgende direkte frispark vil den samme regelen gjelde. Dvs på hvert dirkete frispark etter det 3. vil det bli dømt straffespark.

*En spiller som blir vist rødt kort skal omgående utvises fra spillebanen og sette seg på tribunen. 2 minutter etter at spiller er utvist kan utvist spiller erstattes av en medspiller, Spilleren kan også erstattes av ny spiller om motstanderlaget scorer mål før de 2 minuttene har gått

*En spiller som mottar rødt kort må normalt stå over en kamp. Ved grov overtredelse av regelverket, som for eksempel vold, spytting eller grov munnbruk avgjør dommer og sekreteriatet utestengelsen.

*Vanlig tilbakespillsregel gjelder. Dvs. dersom keeper forsettelig rører ballen med hendene etter at den er forsettelig spilt til han fra en medspiller vil motstanderen tildeles et indirekte frispark fra 6meter linjen.

*NB – En utespiller har kun lov til å spille ballen tilbake til keeper når ballen har vært innom en motspiller (tapt og gjenvunnet), å det blir blåst for et indirekte frispark.
Frisparket vil da tas fra der keeper mottok ballen. Vis keeper mottar ballen innenfor egen 6meter skal ballen flyttes til 6meter streken.

*Keeper kan ikke kaste/skyte ballen direkte i mål etter at ballen har vært ute av spill, men må sette i gang spillet ved å kaste ut ballen.

*Keeper kan til en vær tid kaste over midtbanen

*Keeper kan score med bena hvis ballen er i spill.

*Dersom en spiller sparker ballen i taket vil motstanderlaget tildeles innspark nærmest mulig der hvor ballen traff taket.

*En spiller kan kun spille for et lag i løpet av en turnering. Overtredelse medfører at spilleren og/eller laget blir diskvalifisert fra turneringen. Det kan gis disp. til dette.

POENGVINNING
*I puljespillet gis det 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og null poeng for tap. Ved poenglikhet avgjøres tabellstilling slik, etter følgende rekkefølge:
innbyrdes oppgjør, 2. målforskjell (differansen mellom antall scoringer og innslupne mål), 3. flest scoringer, 4. straffe konkurranse

*Ved uavgjort resultat etter ordinær tid i en sluttspillkamp avgjøres vinner slik:
3 minutter «golden goal», 2. straffesparkkonkurranse: En og en straffe.
Etter 3 straffer til hvert av lagene flyttes ballen 1meter lengre bak for vær straffe, frem til en vinner kåres. En straffe kan ikke tas fra lengre enn 10meter.
• I finalen spilles det 5 minutter «golden goal»

DIREKTE FRISPARK
Et direkte frispark tildeles motstanderlaget om en spiller begår noen av følgende syv forseelser på en måte som etter dommerens skjønn er uforsiktig, hensynsløs eller med unødvendig stor kraft: 
• Sparker eller forsøker å sparke en motspiller. 
• Feller eller forsøker å felle en motspiller. 
• Hopper på en motspiller. 
• Angriper en motspiller, også med skulderen. 
• Slår eller forsøker å slå en motspiller. 
• Skyver en motspiller 
• Dytter en motspiller
Et direkte frispark tildeles også motstanderlaget om en spiller begår noen av følgende fem regelbrudd: 
• Holder en motspiller. 
• Spytter på motspiller. 
• Takler en motspiller ureglementert 
• Treffer motspiller før ballen, i sitt forsøk på å spille ballen. 
• Med vilje berører ballen med hendene, unntatt målvakten innenfor eget straffesparkfelt.
Ovennevnte forseelser er akkumulerte regelbrudd.

INDIREKTE FRISPARK
Et indirekte frispark tildeles motstanderlaget om målvakten begår noen av følgende regelbrudd: 
• Etter å ha satt ballen i spill berører ballen igjen på egen banehalvdel etter at den er spilt fra en medspiller, uten at ballen er blitt spilt eller berørt av en motspiller. 
• Berører ballen med hendene om den forsettlig er spilt til vedkommende av en medspiller. 
• Berører ballen med hendene etter å ha fått den direkte fra et innspark utført av en medspiller. 
• Har ballen under kontroll med føttene eller hendene i mer enn fire sekunder før den frigjøres.

Et indirekte frispark fra det sted forseelsen skjedde tildeles også motstanderlaget om en spiller etter dommerens mening -: 
• Spiller på en farlig måte. 
• Forsettlig legger hindring i veien for motstander når ballen ikke spilles. 
• Hindrer målvakten i å kaste ballen ut i spill. 
• Glidetakling bestraffes med et indirekte frispark 
• Begår en annen forseelse som ikke tidligere er nevnt i regel 12 når spillet er stoppet for å advare eller vise ut en spiller.

Det indirekte frisparket tas fra det sted forseelsen skjedde. Hvis forseelsen skjedde i straffesparkfeltet tas det indirekte frisparket fra straffefeltlinjen nærmest der forseelsen skjedde.

Publisert

Stikkord: