Ken Magne Lamøy

Festforestilling i første hjemmekamp

Norild sitt a-lag tok i mot Sørøy Glimt i årets første hjemmekamp i 4. divisjon. Sørøy Glimt som har startet sesongen sterkt med et knapt 0-1 tap for Alta 2 og 5-3 seier mot Indrefjord, var tydelig motivert til å få et bra borteresultat på Vadsø stadion. Og den første halvtimen stod det 1-1 og det var ganske jevnt spill, helt til Ken Magne Lamøy (bildet) fløy gjennom feltet og stanget cornersparket fra Elias Mægelæ Henninen i nettet. Av mange flotte prestasjoner var kanskje dette dagens viktigste. Etter det klarte ikke «guttan fra havet» å komme skikkelig tilbake.

Etter pause fikk vi se et annet kunststykke, denne gangen av Ørjan Fidje Store. Han fikk ballen ca. 10-15 meter inn på Glimt sin banehalvdel, og ble klar over at keeper stod langt ute. Under press fikk Store klinket til, og ballen fikk en perfekt bue i  mål. 3-1. Sørøy Glimt reagerte umiddelbart med en kjapp kontring hvor de tråklet seg forbi Norildspillerne. Kampen var langt fra avgjort.

Men etter 4-2 scoringen til Erik Chinedu Osimili var spenningen over, og Norild fikk et godt spillemessig overtak som resulterte i ytterligere 5 hjemmemål og ett bortemål. Norild sin toppscorer de siste sesongene, Tom Kristian Stavseth, klinket endog til med hattrick!

Vi takker alle fremmøtte og inviterer til ny hjemmekamp 16. mai klokken 19. Denne gangene mot Kirkenes IF. Velkommen!

Norilds målscorere:

5 Spillemål Ørjan Fidje Store
36 Spillemål Ken Magne Knudsen Lamøy
55 Spillemål Ørjan Fidje Store
59 Spillemål Erik Chinedu Osimili
72 Spillemål Elias Midthaug Karikoski
75 Spillemål Tom Kristian Stavseth
84 Spillemål Preben Aslaksen
88 Spillemål Tom Kristian Stavseth
94 Spillemål Tom Kristian Stavseth

Publisert