Enkeltmannsprestasjoner og samspill fra læreboka

Det var en nydelig dag for fotball på Vadsø kunstgress lørdag 17. juni 2017. Ikke bare fikk publikum og seere av NorildTV kjenne varmen fra en ellers så lunken sol. Spillet varmet i høyeste grad. De første tre målene etter glimrende enkeltmannsprestasjoner, nummer fire på straffe, og dagens beste perle var kanskje nummer 5!

Se målene her:

1-0 Tom Kristian Stavseth
2-0 Milos Vucenovic
3-0 Branko Darmanovic
4-0 Baboucarr Sarr, straffe

Samspill fra læreboka

Elias nekter å slippe Tverrelvdalens kantspiller forbi, og kjemper til seg ballen. Han slår støtte til Branko som i en trang posisjon finner TK på en touch. TK slår opp på Milos, som lurt vender bort sin markering. Milos danser litt før han fra stillestående slår en 25 meters gjennombruddspasning (med venstrefoten) til Joakim, som hadde startet sitt løp på egen banehalvdel. Joakim kommer under press, men demper ballen opp med brystet i duellen, og må bruke hodet på neste touch. Når ballen endelig lander på bakkenivå setter han den elegant til høyre for keeper. For en avslutning på et samspill i toppklasse!

5-0 Joakim Persen

Banens beste – Branko Darmanovic!

Juryen hadde nok litt strev med å kåre dagens Norildgutt, og landet vel fortjent på Branko Darmanovic! Sammen Med kaptein Sarr var de umulige å ha med å gjøre for bortelaget. Sant må sies at det til tider gikk litt rundt for motstanderne når Branko hadde ballen. 2-0 målet viser hvor vanskelig det er å stoppe Branko. Når det er sagt, det defensive arbeidet var også i ypperste klasse! Vi gratulerer Branko, som med det blir premiert med gratis pizza på Opticom!

Norild TV i trøbbel

Norild TV produksjonen gikk dessverre ikke helt som forventet, da hovedkameraet gikk ut i streik i det spillerne kom på banen. Antakelig var det det berømte Murphys lov som trådte til – «alt som kan gå galt, vil gå galt» (joda, en lett omskriving). Det var ikke annet å gjøre å koble opp en dårlig reserveløsning, et vanlig webkamera. Men kampen ble etterhvert streamet, og vi hadde på det meste 62 samtidige seere. Vi satser på bedre teknikk neste gang!

Publisert