Årets spillere 2019

Årets spillere 2019

I helgen markerte herrelaget med inviterte gjester sesongavslutningen etter invitasjon til bankett fra vår gode samarbeidspartner Scandic Vadsø. God stemning og fine taler ble det, bl.a. fra nyvalgt ordfører i Vadsø kommune Wenche Pedersen. Her fikk vi vite at vi har en ekte Norildjente som ordfører, og vi fikk til og med en oppdatering på status i fantasy-fotball! Og det ble også delt ut mange buketter til bidragsytere gjennom en lang sesong.

Årets spillere 2019
Årets spillere 2019

Det ble også delt ut priser til årets spillere, i fire kategorier. Her kan du lese begrunnelsene!

Årets toppscorer – Tom Kristian Stavseth

«For andre året på rad. Tross 33 mål og en enormt antall assiste de siste tre årene tror jeg ikke gjennombruddet er kommet enda, jeg tror årets toppscorer har et eller to nivå til å gå på. Med 10 mål, 8 i serien og 2 i cupen – hvor han til og med scorer et nydelig mål mot eliteserielaget Tromsø IL. Tom Kristian Stavseth er Norilds fortid, nåtid og fremtid – dette er bare starten TK. Gratulere! – Johan Rollstad, hovedtrener IL Norild»

Årets unge spiller – Abel Pedersen Næss

«Årets unge spiller har denne sesongen gitt gruppa ungdommelig mot, en som ikke gir seg og en som utfordrer de rundt seg på banen. Men sin vilje til å alltid vinne «kampen i kampen» har han både vært toneangivende på trening og i kamp. Abel Pedersen Næss, jeg håper virkelig dette bare er starten! Bruk dette som motivasjon, og for hvert år vil du få erfaring og visdom. Jeg gleder meg til å følge din utvikling videre, gratulere så mye! – Johan Rollstad, hovedtrener IL Norild»

Årets spiller – og spillernes spiller! – Joakim Roska Persen

«De som ønsker å forbedre seg og de rundt seg gjør dette best ved å starte med seg selv. Årets spiller gjør nettop dette – en mann av få ord, men stor i handling. En uselvisk spiller som vokser med ansvar, en ekte lagspiller som har ofret seg for lagets beste. Joakim Roska Persen, jeg er stolt av å kalle deg min kaptein og venn. Husk at aldri kan noen ta fra deg dine handlinger og prestasjoner – fortsett slik og gratulere! – Johan Rollstad, hovedtrener IL Norild»

I avstemningen for kåring av «spillernes spiller» fikk Joakim over halvparten av stemmene!

Publisert

Stikkord: