Målscorere mot KIF 2

Se Asgeirs perle mot Kirkenes 2!

Norild sitt tredjelag vartet opp med en sterkt opphenting i kampen mot Kirkenes 2 i ettermiddagens kamp i 5. divisjon!

De 11 som startet kampen

KIF gikk raskt opp i 0-1 og 0-2 før Norild reduserte ved Håkon Richardsen Vorren. Etter det gikk KIF opp i 1-3.

Håkon Richardsen Vorren reduserte til 1-2 og Norild var med i kampen

På tampen av omgangen fikk vi en klassisk Milos Vucenovic-scoring hvor han kommer seg fri innenfor 16 m – og da vet vi hva som kan skje!

Milos Vucenovic med et velplassert skudd i mål

KIF var best nok i første omgang, og slapp sjelden Norild til nær mål. Det stod likevel 2-3, og kampen var fortsatt helt åpen. I 2. omgang snudde styrkeforholdet seg og Norild spilte seg opp og fikk satt et bedre press, noe som ga gode resultater. Dagens høydepunkt var frisparket av Asgeir Lindbach, som satte ballen i en vakker bue over muren utagbart for KIF-keeperen. 3-3.

Kunst levert av Asgeir Lindbach

På stillingen 3-3 var det Norildguttene som hadde krefter til å presse på, og slik sett fortjent at kampen ble kronet med et seiersmål. Det var det Maekele Berhe Asgodom som stod for!

Maekele Berhe Asgodom ble matchvinner helt på slutten av kampen!

En artig ettermiddag på Vadsø stadion, og velfortjent seier til Norild 3. Norild 3 avanserer opp til 2. plass på tabellen, forbi Norild sitt rekruttlag. Dette blir spennende i fortsettelsen!