Marko Radulovic scorer mål nr 2. Foto: Lars Christian Hansen

Marko kåret til dagens Norildgutt i tapet mot Lyn

Dette ble en kamp med en omgang til hvert av lagene. Første omgang startet med et pang, da Marko Radulovic sendte ballen i mål etter 5 minutter. Målet kom etter at Norild presset hardt, og Lynspillerne ikke klarte å klarere ballen. Men etter kalddusjen jobbet Lyn seg inn i kampen, og skapte flere farligheter. Spesielt på dødball skulle det vise seg at Oslo-laget skulle få uttellinger. Og etter 45 minutter hadde de klart å få ballen i Norilds nettmasker hele 3 ganger.

Marko Radulovic scorer etter 5 min. Foto: Lars Christian Hansen

Ett minutt inn i andre omgang gikk Lyn opp i 1-4 ledelse, og det som kunne se ut som en komfortabel seier for Lyn, ble ikke helt det. Norild reagerte umiddelbart, og ett minutt etter kom Håkon Børresen seg fri på høyre kant og fikk lagt inn. Ballen stusses videre med hodet av Martin Skorstad, som stusses enda videre av Tom Kristian Stavseth, og da er Marko Radulovic fri og lobber ballen pent over Lyns keeper.

Marko Radulovic reduserer til 2-4. Foto: Lars Christian Hansen

10 minutter senere får Norild en corner etter et godt løp på høyre kant av Håkon Børrensen. Uros Vucenovic legger den fint inn i feltet, og ballen klareres til Baboucarr Sarr. Babou finner Martin Skorstad innenfor 16 meteren på høyre side. Martin vender kjapt og sender avgårde et velplassert skudd i nærmeste hjørne. 3-4 og lydnivået hos publikum steg til himmels.

Resten av kampen var Lyn forståelig nok opptatt av å få tiden til å gå, og fikk også mange avbrudd i kampen. For hjemmelaget frustrende, men det er som vi vet en del av spillet. Det hele ble avsluttet av en febrisk corner-bonanza på overtid mot Lynmålet. Det lå en scoring i luften, som dessverre ikke kom. Dermed var Lyn det første laget som fikk med seg tre poeng fra Vadsø stadion i år.

Neste hjemmekamp er 8. juni mot Lokomotiv Oslo. Men før det skal våre menn til Larvik og møte Halsen FK neste lørdag. Vi håper på at det ender bedre enn i dag! Det skinner en sol!