Tap i første seriekamp

Det ble en tøff start for vårt herrelag i Norsk Tippingligaen. Mjøndalen 2 vant til slutt 6-1. Det var fra start ganske tydelig at det var en styrkeforskjell, men våre gutter kjempet godt gjennom hele kampen. Spesielt hyggelig var det at Elias Hilmarsen satte utligningsmålet til 1-1 med en glimrende avslutning på hjørnespark fra Joakim Persen. Foranledningen var et meget godt initiativ fra Marko Radulovic som fikk en skuddmulighet som ble blokkert.

Det var stort sett på dødballer Mjøndalen klarte å sette sine mål, selv om de også spilte ut Norild i perioder og kom til flere store sjanser. Det gjorde også våre gutter, som fikk sine muligheter til å sette ballen i mål.

Her er høydepunktene fra kampen:
(Pga. tekniske problemer med streamen er det ikke video av de første ca. 20 minuttene, og vi mangler derfor video av 1-0 målet)