Sector Alarm er ny samarbeidspartner

Sector Alarm og IL Norild har inngått en avtale om samarbeid for 2019 og 2020. Avtalen gir Sector Alarm status som en av IL Norilds hovedsamarbeidspartnere.

Sector Alarm har stor tro på at samarbeidet med Vadsøs stolthet vil gi verdifull profilering, samtidig som selskapet ønsker å bidra til lokalidretten i området.

«Vi er glade for å få en avtale på plass og vil jobbe for at samarbeidet skal bidra positivt for begge parter. I Sector Alarm er vi opptatt av vinnerkultur», sier kommunikasjonssjef i Sector Alarm Sissel Eckblad. –Norild er bygget opp på verdier som vi ønsker å identifisere oss med, men slike samarbeid handler alltid om hva vi kan få til sammen og hva vi kan få tilbake av oppmerksomhet, publisitet og salg.

Viktig avtale
Samarbeidet med Sector Alarm er viktig for klubben og gir oss rom for å fokusere på det sportslige. Samarbeidet skal ivareta Sector Alarms verdier, noe som passer bra for oss. Vi er også glade for at begge parter har intensjon om et langsiktig samarbeid.


Klikk på teksten ovenfor for å lese mer


Best på og utenfor banen
«Vi er opptatte av prestasjoner i Norild. Både de aktive og vi som jobber med administrative oppgaver har i tillegg til det sportslige også fullt fokus på hva vi kan få til sammen med våre partnere», sier Emil Agersborg Bjørnå som er styremedlem i Norild.

Vi har lykkes bra, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Her er vi alle aktive og ønsker å bidra til at klubben og våre partnere skal lykkes.
Avtalen inkluderer i tillegg til profilering også en mulighet for inntektsbringende «dugnadsarbeid» for Norild.

Publisert

,

Stikkord: