Se G13 spille mot Båtsfjord

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi presenterer G13 sin 9er kamp i avdeling øst, hvor Norild vant 9-1. Disse guttene har vunnet alle sine kamper så langt i år med store sifre. Man vet at det er verdifullt å spille både mot antatt sterkere og antatt svakere motstand. Men hvordan er egentlig nivået til disse guttene? Vi hørte derfor med Pål Johnsen som har trent disse ungdommene siden de gikk i barnehagen:

«Guttan er født i 2006 og 2005. Det hele startet som en introduksjon for fotball allerede da de gikk i barnehagen og var fire og fem år gamle. Er inne i det åttende året med dem. Treningsvillig og veldisiplinert gjeng, som gjennom flere år har trent 3 ganger i uka, gjennom hele året. Flere av disse er også aktive innen ski og håndball, i tillegg til fotballen.

I altaturneringa i 2017 vant laget 10 av 10 kamper å hadde en målforskjell på 77-17. I XL bygg cup i Porsanger i vinter, hvor 13års lagene til Vest Finnmark deltok, gikk man gjennom hele turneringa med kun ett innsluppet mål, og vant 2-1 over Alta i finalen. Dette er første året i ungdomsfotball, og dermed også første gang man har mulighet å komme til ett kretssluttspill, som er hovedmålet for sesongen. I tillegg skal laget delta i Piteå Summer games.»

Filmingen av kampen var primært for å ha kampanalyse med laget, noe herrelagets hovedtrener Johan Rollstad stilte opp med, slik at de får bedre mulighet til å utvikle seg som enkeltspillere og lag. Hele Norildfamilien og supportere rundt om i hele landet vil nok følge nøye med videre. Det skinner en sol!

G13 sine resultater, tabell og terminliste finner du her.

Her kan du se kampen (eller gå rett til Youtube her):[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=»https://www.youtube.com/watch?v=yk3Z0pV76_k»][/vc_column][/vc_row]

Publisert