Eskil Aleksandersen punkterer kampen etter 82 minutter. 4-1

Norild videre i cupen – se Milos sin perle!

Norild møtte lørdag 17. mars Nordlys i første kvalifiseringsrunde i NM for menn 2018. Kampen endte 4-1 til våre menn, etter scoring av Emil Agersborg Bjørnå, to mål av Milos Vucenovic, og ett mål av Eskil Aleksandersen. Pauseresultatet var 3-0. Nordlys sitt mål kom på straffe i andre omgang. Kampbildet bar preg av et Norildlag som hadde full kontroll, og som etter pause styrte kampen inn mot seier.

1-0

1-0 målet kom etter godt kombinasjonsspill hvor Uros Vucenovic slår en glimrende gjennombruddspasning til TK Stavseth. Stavseth slår først et innlegg forbi en utrusende keeper, ballen klareres direkte tilbake, og på forsøk to finner TK Emil Agersborg Bjørnå foran mål, som ikke gjør noen feil, men løfter ballen fint opp i nettaket forbi to forsvarere.

2-0

Kampens store øyeblikk må sies å være 2-0 målet, hvor Norild vinner en corner. Tom Kristian Stavseth slår et innlegg som svever over alle, unntatt Milos Vucenovic. Han får stå helt umarkert på ca. 11 meter å sikte inn skuddfoten. Et perfekt og knallhardt treff som ligger i nettmaskene før keeper rekker å reagere. En perle av et mål!

(Video publisert med tillatelse fra iFinnmark. Hele kampen kan sees av abonnenter her)

3-0

3-0 kommer etter at TK spiller gjennom Uros som runder keeper, og blir felt. Ballen ruller videre til Bjørnå, som setter den i mål. Dommer blåser for det som først ser ut som offside. Etter å ha snakket med linjedommer kommer dommer frem til at han dømmer på fellingen. Straffesparket blir sikkert ekspedert av Milos. Kommentatorene for iFinnmark Oddgeir Isaksen og Sondre Andersen var sikker i sin sak, en fortjent straffe. Vi må nevne at de to gjorde en glimrende jobb med kunnskapsrike og gode kommentarer gjennom hele kampen.

3-1

3-1 kom på straffe etter at en livlig Jon Andreas Eira ble felt på ca. 5 meter. Straffen ble satt sikkert av Lasse Biti Næss.

4-1

Etter reduseringen gjorde Nordlys en sterkt innsats for å holde initiativet. Dette klarte de også en periode, helt til 4-1 målet kom etter at Bjørnå vant ballen på midtbanen. Han sendte den videre til en hurtig Eskil Aleksandersen på løp. Nordlysforsvaret klarer ikke holde følge, og han setter til slutt ballen forbi en utrusende keeper.

Et godt resultat, og vi gratulerer våre beste menn med en fortjent seier!

Nå venter ny motstander i cupen, i andre kvalifiseringsrunde. Vi gleder oss allerede!