Straffespark avgjorde

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Guttelaget måtte gå i dusjen med et 1-2 tap mot Kirkenes IF. I førsteomgangens siste minutter klarte Henrik Pleym å utlikne til 1-1, etter at Kirkenes tok ledelsen tidlig i kampen. I andre omgang fikk bortelaget straffespark som sikkert ble ekspedert av Amund Erlandsen Sandø.

Til tross for et visst press mot slutten, og brukbart mange cornere som ble fint slått av Norilds Jonas Henriksen Tjelle, var ikke marginene på norildguttenes side.

Norild har to lag i gutteserien. I dag var det Norild 1 som spilte. Norild 2 møter Bjørnevatn 30. mai. Norild 1 leder serien med tre strake seire før dagens tap. Med seieren i dag er Kirkenes oppe på samme poengsum som Norild 1, med en kamp mindre.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_slideshow scale_mode=»fit» autoplay=»true»][vc_message icon_fontawesome=»fa fa-camera»]Foto: Tom Olav Stavseth[/vc_message][/vc_column][/vc_row]