• NYHETER

  • A-LAGET

  • ALDERSBESTEMT

  • NORILD-HUSET

Angrepsspiller klar for Norild

Jakobselvgutten Kristian Hellesø (27) har signert for Norild i dag. Den tidligere Polarstjernen-spissen har trent med a-laget til Norild i sommer,

og har valgt å legge penn til papir og signert for klubben.

I utgangspunktet er Hellesø en utpreget angrepsspiller med god teknikk og nese for mål. Hellesø håper på å få debuten sin i løpet av de kommende kampene.

Det jobbes nå hardt for å kompensere for  tapet av den gode 96-årgangen som nå reiser ut for å fullføre studie/førstegangstjeneste. Det har vært flere spillere innom a-lags treningene i sommer og håpet er at minst én spiller skal kunngjøres klar i løpet av uken.

Erichsen klar for utlån

Øyvind Erichsen (23) har i dag undertegnet en utlånsavtale som strekker seg frem til august. Det betyr at han vil være disponibel for spill i toppkampen mot Honningsvåg til helga, og også mot Kautokeino på sensommeren. Erichsen spiller opprinnelig for Burfjord, men har sagt seg villig til å hjelpe gamleklubben i de kommende to kampene.

Det jobbes også med å få signert flere spillere i sommer, da flere av dagens spillere forsvinner til studier over sommeren.

Velkommen til nye ilnorild.no

IL Norild ønsker velkommen til nye nettsider. Raskere og mer oversiktlig.

Hovedpartner

 

Sammarbeidspartnere