• NYHETER

  • A-LAGET

  • ALDERSBESTEMT

  • NORILD-HUSET

Bakehuset Nord-Norge Fotballskole

IL Norild i samarbeid med Bakehuset Nord-Norge og Tromsø IL har igjen gleden av å invitere til Fotballskole. For tredje året på rad ønsker vi velkommen til en storslått fotball dag i Vadsø. Morten Pedersen fra Tromsø IL er hovedinstruktør.

Lørdag 19. september fra klokken         10:00-12:30 registrering fra kl. 09:30 1-3 klasse

                                                                   13:00-15:30 registrering fra kl. 12:30 4-7 klasse

 

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Deltakers navn og fødselsår, samt foresattes navn må med i påmeldingen. Første mann til mølla prinsippet da vi har ett tak på ca. deltakere (50/50 alt avhengig av interessen). Bekreftelse på e-post når påmeldingen er registrert.

Påmeldingsavgift kr 300,- betales ved registrering. PS! Vi har betalingsterminal. Fotball utleveres til hver deltaker ved skolens slutt.

Kafedrift og loddsalg med nydelige, ferske bakervarer fra Bakehuset Nord-Norge.

 

Angrepsspiller klar for Norild

Jakobselvgutten Kristian Hellesø (27) har signert for Norild i dag. Den tidligere Polarstjernen-spissen har trent med a-laget til Norild i sommer,

og har valgt å legge penn til papir og signert for klubben.

I utgangspunktet er Hellesø en utpreget angrepsspiller med god teknikk og nese for mål. Hellesø håper på å få debuten sin i løpet av de kommende kampene.

Det jobbes nå hardt for å kompensere for  tapet av den gode 96-årgangen som nå reiser ut for å fullføre studie/førstegangstjeneste. Det har vært flere spillere innom a-lags treningene i sommer og håpet er at minst én spiller skal kunngjøres klar i løpet av uken.

Erichsen klar for utlån

Øyvind Erichsen (23) har i dag undertegnet en utlånsavtale som strekker seg frem til august. Det betyr at han vil være disponibel for spill i toppkampen mot Honningsvåg til helga, og også mot Kautokeino på sensommeren. Erichsen spiller opprinnelig for Burfjord, men har sagt seg villig til å hjelpe gamleklubben i de kommende to kampene.

Det jobbes også med å få signert flere spillere i sommer, da flere av dagens spillere forsvinner til studier over sommeren.

Velkommen til nye ilnorild.no

IL Norild ønsker velkommen til nye nettsider. Raskere og mer oversiktlig.

Hovedpartner

 

Sammarbeidspartnere