• NYHETER

  • A-LAGET

  • ALDERSBESTEMT

  • NORILD-HUSET

Innkalling årsmøte IL Norild

IL Norild kaller inn til årsmøte mandag 20. mars kl 1800 på Norildhuset.

Saker til årsmøtet må være meldt inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 6. mars. Dette i dokumentformat.

Saksliste legges ut én uke før årsmøtet.

Enkel servering.

Velkommen

Samarbeidsavtale mellom Averdi, Karasjok og IL Norild

Hei

IL Norild og Averdi Karasjok har inngått en to-årsavtale. Avtalen innebærer at Averdi Karasjok fører IL Norilds regnskap til og med sesongen 2018. IL Norild ser frem til et godt samarbeid de neste to årene. For mer informasjon sjekk http://www.averdi.no/.

mvh

Ny avtale med Coop Finnmark

IL Norild inngikk i sommer en femårsavtale med Coop Finnmark, Vadsø. Herunder Coop Extra og Sport1.

IL Norild ser frem til et fortsatt godt samarbeid og oppfordrer medlemmer til å handle i overnevnte butikker. Vi minner også om at medlemmer i IL Norild har rett til 20% rabatt på produkter fra Wenaas Nordic (Diadora) gjennom Sport1, Vadsø.

mvh

Ny avtale med Sparebank1 Nord-Norge

Hei

IL Norild er idag svært fornøyde med å ha inngått en to-årsavtale med Sparebank1 Nord-Norge.

Sparebank1 Nord-Norge har i mange år vært vår hovedsamarbeidspartner og IL Norild ser frem til å fortsette det gode samarbeidet.

Et av punktene i avtalen er bruk av Sparebank1's betalingssystem mCash. Betalingssystemet benyttes på alle A-kamper på stadion og vil ellers være tilgjengelig på klubbens arrangementer. Vi oppfordrer alle som deltar på arrangementer å installere mCash på sin telefon. Lettvint og praktisk når man ikke har kontanter med seg.

mvh

Bakehuset Nord-Norge Fotballskole

IL Norild i samarbeid med Bakehuset Nord-Norge og Tromsø IL har igjen gleden av å invitere til Fotballskole. For tredje året på rad ønsker vi velkommen til en storslått fotball dag i Vadsø. Morten Pedersen fra Tromsø IL er hovedinstruktør.

Lørdag 19. september fra klokken         10:00-12:30 registrering fra kl. 09:30 1-3 klasse

                                                                   13:00-15:30 registrering fra kl. 12:30 4-7 klasse

 

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Deltakers navn og fødselsår, samt foresattes navn må med i påmeldingen. Første mann til mølla prinsippet da vi har ett tak på ca. deltakere (50/50 alt avhengig av interessen). Bekreftelse på e-post når påmeldingen er registrert.

Påmeldingsavgift kr 300,- betales ved registrering. PS! Vi har betalingsterminal. Fotball utleveres til hver deltaker ved skolens slutt.

Kafedrift og loddsalg med nydelige, ferske bakervarer fra Bakehuset Nord-Norge.

 

Angrepsspiller klar for Norild

Jakobselvgutten Kristian Hellesø (27) har signert for Norild i dag. Den tidligere Polarstjernen-spissen har trent med a-laget til Norild i sommer,

og har valgt å legge penn til papir og signert for klubben.

I utgangspunktet er Hellesø en utpreget angrepsspiller med god teknikk og nese for mål. Hellesø håper på å få debuten sin i løpet av de kommende kampene.

Det jobbes nå hardt for å kompensere for  tapet av den gode 96-årgangen som nå reiser ut for å fullføre studie/førstegangstjeneste. Det har vært flere spillere innom a-lags treningene i sommer og håpet er at minst én spiller skal kunngjøres klar i løpet av uken.

Erichsen klar for utlån

Øyvind Erichsen (23) har i dag undertegnet en utlånsavtale som strekker seg frem til august. Det betyr at han vil være disponibel for spill i toppkampen mot Honningsvåg til helga, og også mot Kautokeino på sensommeren. Erichsen spiller opprinnelig for Burfjord, men har sagt seg villig til å hjelpe gamleklubben i de kommende to kampene.

Det jobbes også med å få signert flere spillere i sommer, da flere av dagens spillere forsvinner til studier over sommeren.

Velkommen til nye ilnorild.no

IL Norild ønsker velkommen til nye nettsider. Raskere og mer oversiktlig.

Hovedpartner

 

Sammarbeidspartnere